Kross Lea Mini 2.0 20 Veličina: S Boja: žuto-žuta

Kross Lea Mini 2.0 20 Veličina: S Boja: žuto-žuta

ROYAL BABY FREESTYLE 18’ RED

ROYAL BABY FREESTYLE 18’ RED

ROYAL BABY FREESTYLE 18’ ORANGE

Veličina kotača:18"

Kategorije: DJEČJI BICIKLI
 
Proizvođač: Royal Baby
 
 
Imate pitanja?
Cijena: 1.499,00 kn

Dostupno: 23kom

Za ovaj artikal je potrebno poslati upit kako bi provjerili dostupnost
 
 

* Fotografije su informativnog karaktera - bicikl dolazi bez nosača bidona, bidona i nogara. Uključeni su pomoćni kotači.Royal Baby Freestyle je kvalitetan i pouzdan dječji bicikl koji je idealan partner mladim vozačima za ulazak u svijet biciklizma.
  • Jednostavno sastavljanje!

    95% bicikla je sastavljeno, a preostala su samo 4 koraka - postavljanje pomoćnih kotača, pedala, upravljača i sjedala. Uštedite vrijeme za montažu prednjeg kotača i kočnice kao što je potrebno kod 85% bicikala. Uključeni su alati za montažu i upute koje se lako slijede.

  • Sigurnija vožnja!

    Nikad savijeni pomoćni kotači izuzetno su čvrsti i stabilni zbog svoje jednodijelne konstrukcije koju je patentirao Royal Baby. Prednja i stražnja čeljust kočnice nude dvostruku sigurnost u vožnji za Vaše dijete. Royal Baby široke 2,4-inčne pneumatske gume imaju velik utjecaj na sigurnost, a čelične cijevi okvira debljine od 1.2 mm nude dodatnu izdržljivost. Potpuna zaštita lanca sprječava lanac da zaglavi ili zaprlja nogavicu ili odjeću mladog vozača.

  • Lakša vožnja!

    Vaši će mališani uživati ​​u laganijoj vožnji s Royal Baby patentiranim zapečaćenim ležajevima te s ekskluzivnom ručicom kočnice koja omogućuje malim vozačima da učinkovito koče, jer su dimenzije hvatanja skraćene za 10% kako bi odgovarale dječjoj snazi.

Freestyle linija modela je posebno dizajnirana za raznu djecu. Dolazi u 7 svijetlih boja i raznim opcijama veličina koje možete pronaći u tablici:VODIČ VELIČINA


Veličina kotača:18"
brand:Royal Baby
Proizvod:Bicikl
Namjena:Dječji / BMX
Dob djeteta:5+
Posebne oznake:+ besplatna dostava
ROYAL BABY FREESTYLE 18’ ORANGE


Kategorija: DJEČJI BICIKLI
Proizvođač: Royal Baby
 

Kupite i slične proizvode: