DISPLAY BOSCH NYON BUI350 UPGRADE KIT

DISPLAY BOSCH NYON BUI350 UPGRADE KIT

SpeedBox 2.0 B.Tuning

SpeedBox 2.0 B.Tuning

SpeedBox 3.0 B.Tuning

Sa SpeedBoxom možete slobodno uživati u maksimalnoj snazi vašeg električnog bicikla, ograničenoj samo vašom frekvencijom okretanja pedala.

Imate pitanja?
Cijena: 2.050,00 kn

Dostupno: 4kom

Za ovaj artikal je potrebno poslati upit kako bi provjerili dostupnost
 
 

Glavne značajke
Postavke ograničenja brzine
Stvarne vrijednosti prikazane na zaslonu
Kompatibilan s aplikacijom SpeedBox

Podržani pogoni
Bosch (4. generacija uklj.)

Aplikacija SpeedBox posebno dizajnirana za SpeedBox B.Tuning koristi Bluetooth tehnologiju za povezivanje vašeg e-bicikla s mobitelom. Nakon preuzimanja aplikacije i povezivanja telefona s električnim biciklom, na telefonu možete pratiti trenutne podatke i parametre vožnje. Možete spremiti svoja putovanja, usporediti ih s prijateljima i pratiti vlastite performanse, pa jednostavno potpuno uživajte u vožnji, a provjeru parametara ostavite za kasnije!

Upozorenje
Imajte na umu da je rad ove vrste modificiranog električnog bicikla na javnim cestama u nekim zemljama možda suprotan zakonu. Proizvođač ne preuzima odgovornost za štetu nastalu uporabom proizvoda SpeedBox. Električni bicikli opremljeni proizvodima SpeedBox ne smiju se koristiti na javnim cestama, biciklističkim stazama i javnim mjestima. Električni bicikli opremljeni proizvodima SpeedBox mogu se koristiti isključivo na privatnom posjedu i u potpunosti na vlastiti rizik. Korištenje SpeedBoxa može poništiti jamstvo za vaš e-bicikl.

Preporučujemo upotrebu sigurnosnih značajki i zaštitne opreme kako biste spriječili ozljede pri većim brzinama.

Više na https://www.speedbox-tuning.com/buyer-s-guide-1


SpeedBox 3.0 B.Tuning


Kategorija: Dijelovi i oprema za e-bicikleE-BIKEDIJELOVI
 

Kupite i povezane proizvode: