Objavljeno: 04. 12. 2014.
Multi Circuit Damping by Specialized

SR Suntour je gotovo najveća tvornica za vilice bicikala na svijetu i njihove vilice se ugrađuju kao prva ugradnja na veliki broj bicikala gotovo svih proizvođača. Početni rang vilica znamo već kako radi i ne možemo nešto posebno očekivati od njih, vilica sa oprugom koja nema neke fine kompresije a pogotovo povrata, osjete se udarci prilikom povrata i sl.

Specialized je odlučio riješiti taj problem i njihov stručnjak za suspenzije izumio je jedan dodatak unutar vilice koji znatno poboljšava svojstva Suntour vilica i naravno taj dodatak pod nazivom Multi circuit Damping Specialized je zaštitio tako da na njihovim biciklima ulaznog ranga dolaze vilice SR Suntour opremljene sa Multi Circuit Damping sistemom.

Pošto smo sistem isprobali i već imamo prve bicikle sa navedenim vilicama možemo reći da su napravili odličan posao. Sistem odlično radi, ne poskupljuje bicikl a sada sa ovom vilicom možete bez problema i na zahtjevnije MTB vožnje. Vilica se u potpunosti može uspoređivati sa skupljim modelima koji dolaze na biciklima većeg ranga.

Specialized je ovime dokazao da stalno rade na poboljšanjima i ne zapostavljaju niži cjenovni rang bicikala.

Bravo još jednom.

 
  Novosti - Sve